Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
30 сiчня 2018 08:31

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/70; «Мар’їнка» – 60/50; «Новотроїцьке» –30/30; «Гнутове» – 100/40.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 28,6 тисячі осіб та 3,8 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6385 осіб та 815 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7370 осіб та 1360 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5255 осіб та 960 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2924 осіб та 675 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6630 осіб.

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове» прикордонники Донецького загону виявили у паливному баку автомобіля 96 пачок контрабандних сигарет загальною вартістю 2,6 тисячі гривень. Порушника, виявлений товар та транспортний засіб передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

А правоохоронці Краматорського загону затримали нашу співвітчизницю із частково підробленим паспортним документом. Українка прямувала з непідконтрольної території через КПВВ «Майорське». Жінку та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ознаками ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) направлено до Нацполіції.

У КПВВ «Гнутове», на в’їзд з неконтрольованої території, співробітники Держприкордонслужби зафіксували у громадянина України відсутність довіреності на право власності на транспортний засіб «ВАЗ» 1982 року випуску. Під час подальшого огляду автомобіля правоохоронці спільно зі співробітниками фіскальної служби, на задньому склі виявили символіку так званої «ЛНР». Водій повернув автомобіль зворотно до неконтрольованої території, згодом оформлений на вхід в пішому порядку. Проінформовано представників СБУ.

Крім того, у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» громадянин України запропонував хабар військовослужбовцям Краматорського загону. Таким чином він хотів «вирішити питання» про безперешкодний перетин  лінії розмежування. На свою пропозицію він отримав від прикордонників відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси