Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
29 сiчня 2018 08:40

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/75; «Мар’їнка» – 60/50; «Новотроїцьке» – 50/40; «Гнутове» – 40/40.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 24,5 тисячі осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6200 осіб та 780 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6340 осіб та 1230 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4340 осіб та 885 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2285 осіб та 480 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5320 осіб.

Учора в КПВВ «Майорське» правоохоронці із залученням службового собаки в салоні автомобіля зафіксували 27 грамів речовини рослинного походження. Порушника та виявлений товар передано співробітникам Нацполіції.

А в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів під час здійснення заходів контролю в 3 автомобілях виявили вітаміни, сільхозтовари для утримання птахів, паперові пакунки для борошна, 600 пачок сигарет та 209 кілограмів чищених горіхів. Сума знайдених товарів наразі встановлюється. Транспортні засоби з товаром вилучено працівниками ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували один випадок пропонування хабара. Громадянин Польщі намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 50 євро. Іноземця та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси