Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
17 сiчня 2018 08:25

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/100; «Мар’їнка» – 50/100; «Новотроїцьке» – 40/20; «Гнутове» – 20/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 33,8 тисячі осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8480 осіб та 955 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8160 осіб та 1370 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6440 осіб та 1095 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3710 осіб та 790 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7055 осіб.

Учора в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону затримали порушника, який намагався перемістити через лінію розмежування продукти харчування. Під час здійснення огляду автомобіля «ВАЗ» під керуванням громадянина України, що слідував до непідконтрольної території, прикордонний наряд виявив в конструктивних особливостях транспортного засобу, а саме – під заднім сидінням та під обшивкою дверей, розчину каву на суму 8 тисяч гривень. Порушника та виявлений товар передано працівникам ДФС.

Також, минулої доби в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» під час огляду двох автомобілів, якими керували наші співвітчизники, що рухалися до непідконтрольної території, прикордонним нарядом цього ж загону спільно з ДФС в транспортних засобах було виявлено медобладання, годинники, комплектуючі до мобільних телефонів та одяг. Загальна сума оцінки виявленого складає більше 41 тисячі гривень. Ці транспортні засоби з вантажем вилучено працівниками ДФС для прийняття правового рішення.

А в КПВВ «Гнутове» учора за допомогою службового собаки прикордонний наряд Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби виявив в сумці, серед особистих речей громадянина України, який рухався до контрольованої території в пішому порядку, димову шашку. Громадянина передано встановленим порядком співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси