Ситуація в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 сiчня 2018 08:19

Сьогодні зранку у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

Сьогодні зранку у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/70; «Мар’їнка» – 50/60; «Новотроїцьке» – 40/15; «Гнутове» – 20/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в’їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 26,6 тисячі осіб та майже 3,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6300 осіб та 735 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6495 осіб та 1225 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4958 осіб та 1005 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2875 осіб та 735 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5950 осіб.

Учора в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили один автомобіль, яким намагались перемістити через лінію розмежування одяг на загальну суму 44 тисячі гривень. Вантаж передано працівникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду  «Гнутове» правоохоронці того ж загону виявили у громадянки України паспортний документ з ознаками часткової підробки, а саме підроблена печатка на третьому віковому фото. Повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ознаками ст. 358 КК України (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів) та порушницю передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси