(ВІДЕО) Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 сiчня 2018 08:44

На КрП «Березове» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби на в’їзд з неконтрольованої території символіку так званої «ДНР», номерний жетон батальйону «Восток» в коробці з кремом, 5 набоїв «Флобера» та список «військовослуж

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/80; «Мар’їнка» – 50/80; «Новотроїцьке» – 20/40; «Гнутове» – 40/60.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 36,5 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 9360 осіб та 1050 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8935 осіб та 1515 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6465 осіб та 1075 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4115 осіб та 845 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7610 осіб.

Також учора, на КрП «Березове» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби на в’їзд з неконтрольованої території під час проведення поглибленого огляду виявили в багажнику автомобіля «Чері», яким керувала громадянка України, символіку так званої «ДНР», номерний жетон батальйону «Восток» в коробці з кремом, 5 набоїв «Флобера» та список «військовослужбовців ДНР» із розмірами одягу, позивними і антропометричними даними.

Як пояснила жінка оперативним співробітникам прикордонного відомства, речі їй, начебто, не належать, оскільки деякий час назад купила цю автівку, а знайдені предмети з того часу знаходилися в транспортному засобі.

По цьому факту негайно поінформовано Службу безпеки України, Національну поліцію та Штаб АТО. Наразі тривають подальші перевірочні заходи.

Крім того, в КПВВ «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли наш співвітчизник намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію українець отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого правопорушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідував 1 вантажний автомобіль від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Транспортний засіб перевозив для жителів Донецької області товари медичного призначення загальною вагою близько 0,5 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси