Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 грудня 2017 08:23

Співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами продовжують нести службу на лінії розмежування та здійснювати перевірку пасажирів і транспортних засобів.

Співробітники Держприкордонслужби із взаємодіючими органами продовжують нести службу на лінії розмежування та здійснювати перевірку пасажирів і транспортних засобів. 

Загалом учора в КПВВ було оформлено понад 33 тисячі осіб та 4,5 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7420 осіб та 920 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8605 осіб та 1650 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5580 осіб та 1080 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3550 осіб та 860 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» –7918 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/70; «Мар’їнка» – 40/100; «Новотроїцьке» – 5/5; «Гнутове» – 70/110.

Учора в  КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону виявили громадянина України, якого розшукували правоохоронні органи за ч.2 ст. 185 КК України (Крадіжка). Особу затримано та передано співробітникам Волноваського відділу поліції в Донецькій області.

У контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» у чотирьох автомобілях, що рухалися до непідконтрольної території, прикордонники спільно зі співробітниками ДФС виявили товари народного споживання на загальну суму близько 260 тисяч гривень. Транспортні засоби передано ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» на виїзд до непідконтрольної території прослідували 2 автомобілі з гуманітарним вантажем (продуктові та гігієнічні набори) загальною вагою понад 93 тонни від релігійної організації "Місія Синодальний відділ Української Православної Церкви у справах сім’ї".  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси