Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 жовтня 2017 08:30

Один автомобіль, яким до непідконтрольної території перевозили товари з порушенням, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» вивезти близько 40 одиниць виробів з металу жовтого кольору. Автів

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишається інтенсивним.

Загалом в КПВВ було оформлено 32,8 тисячі осіб та 4,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7710 осіб та 915 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8165 осіб та 1560 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6110 осіб та 1305 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3220 осіб та 630 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7570 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 30/70; «Мар’їнка» – 30/60; «Новотроїцьке» – 0/10; «Гнутове» – 30/20.

Один автомобіль, яким до непідконтрольної території перевозили товари з порушенням, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Новотроїцьке» вивезти близько 40 одиниць виробів з металу жовтого кольору. Автівку та виявлений товар передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили невідповідність номера шасі автомобіля «Mercedes» 1980 року випуску української реєстрації. На громадянина України, який був за кермом авто, складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

У цьому ж КПВВ співробітники прикордонного відомства також зафіксували один випадок пропонування неправомірної грошової винагороди за сприяння у перетині лінії розмежування. Факт давання хабара задокументовано. Правопорушницю, яка прямувала до неконтрольованої території, передано представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси