(ВІДЕО) Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
29 вересня 2017 08:25

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався досить динамічним.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, залишався досить динамічним.

Загалом учора в КПВВ було оформлено 37,7 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 8175 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8695 осіб та 1480 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7730 осіб та 1475 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4080 осіб та 950 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9070 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/90; «Мар’їнка» – 40/70; «Новотроїцьке» – 0/50; «Гнутове» – 40/30.

Шість автомобілів, якими перевозили товари з порушенням через лінію розмежування, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами намагалися через КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке» та  «Майорське» незаконно перевезти багатофункціональні програвачі, медикаменти, 170 кілограмів риби, ТV роутери,  комплетуючі до комп’ютерної техніки та 18 предметів старовини. Загальна вартість виявленого товару, не враховуючи предмети старовини, склала понад 85 тисяч гривень.   Транспортні засоби разом з вантажем передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 2 вантажних автомобілів від Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців. Транспортні засоби перевозили для жителів Луганської області медичні засоби загальною вагою понад 14 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси