Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
31 липня 2017 08:14

Учора пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним. Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 32 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

Учора пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним. Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 32 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6450 осіб та 910 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8185 осіб та 1715 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7405 осіб та 1575 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3465 осіб та 825 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6505 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/50; «Мар’їнка» – 40/70; «Новотроїцьке» – 20/15; «Гнутове» – 25/10.

Минулої доби у КПВВ «Гнутове» прикордонним нарядом Донецького загону у ході реалізації оперативної інформації виявлено ознаки часткової підробки паспортних документів у 4 громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам Національної поліції.

Два автомобілі, якими перевозили товари через лінію розмежування на виїзд до неконтрольованої території з порушеннями виявили учора прикордонники Краматорського загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти спортивне харчування, засоби особистої гігієни, побутову хімію, станки для гоління та косметику на загальну суму 40 тисяч гривень. Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора, у КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом цього ж загону спільно із співробітниками ДФС, на виїзд до неконтрольованої території, виявлено невідповідність номеру кузова автомобіля «Фольксваген» 2004 року випуску української реєстрації з даними, зазначеними в реєстраційних документах. Складено протокол про адміністративне правопорушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах). Водія, громадянина України, та автомобіль передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси