Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
30 липня 2017 08:06

Учора пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування був дещо меншим у порівнянні з попередньою добою. Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнуло майже 35 тисяч осіб

Учора пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування був дещо меншим у порівнянні з попередньою добою. Загалом за минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнуло майже 35 тисяч осіб та 4,6 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7660 осіб та 1108 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 8712 осіб та 1828 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7745 осіб та 1705 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3797 осіб та 968 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7045 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 40/80; «Мар’їнка» – 50/90; «Новотроїцьке» – 50/50; «Гнутове» – 10/10.

Учора в  КПВВ «Мар’їнка»  прикордонний наряд Краматорського загону на в’їзд з неконтрольованої території  виявив підроблений паспорт громадянина України – а саме підробку печатки ДМС України на другій віковій фотокартці.  До Волноваського ВП ГУНП в Донецькій направлено повідомлення для внесення в ЄРДР про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст. 358 КК України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів». Затриманого передано до Нацполіції.

Прикордонники Донецького загону спільно з представниками ДФС у КПВВ «Новотроїцьке» виявили учора три автомобілі, якими з порушеннями перевозили товари через лінію розмежування до неконтрольованої території.  Транспортними засобами громадяни намагалися незаконно перевезти товари народного споживання, зокрема одяг, господарчі товари та парфуми на загальну суму понад 50 тисяч гривень.  Водіїв разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того,  в  КПВВ «Майорське»   прикордонники  Краматорського загону  спільно з представником ДФС під час огляду автомобіля «ВАЗ», яким   прямував на в’їзд з неконтрольованої  території громадянин України,  виявлено 4 церковні книги, які, можливо, мають історичну та культурну цінність. Виявлені книги передано до Бахмутського відділу поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси