Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
26 липня 2017 08:25

Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти приладдя та аксесуари для плавління дорогоцінних металів на суму 235 тисяч гривень.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/110; «Мар’їнка» – 60/80; «Новотроїцьке» – 20/20; «Гнутове» – 20/5.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Учора фіксувалося збільшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 43,8 тисячі осіб та 5,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 10295 осіб та 1165 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10730 осіб та 1840 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8925 осіб та 1650 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4800 осіб та 1085 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9060 осіб.

Один автомобіль, в якому до неконтрольованої території везли товари з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти приладдя та аксесуари для плавління дорогоцінних металів на суму 235 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, у КПВВ «Мар’їнка» прикордонники цього ж загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси