(ВІДЕО) Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 липня 2017 08:41

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 35,6 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 120/50; «Мар’їнка» – 90/100; «Новотроїцьке» – 0/0; «Гнутове» – 0/0.

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 35,6 тисячі осіб та 5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 8655 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Мар’їнка» –7810 осіб та 1356 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7606 осіб та 1654 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4065 осіб та 960 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 7525 осіб.

Учора в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» під час перевірки автомобіля, на якому громадянин України прямував із неконтрольованої території, відбулося спрацювання службового собаки. В ході додаткової перевірки прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками ДФС виявили речовину сіро-зеленого кольору приблизно 20 грамів, попередньо марихуану. Українець спакував «зілля» в тубус з-під лікарських засобів. Громадянина та речовину передано співробітникам Національної поліції.

Крім того, учора у цьому ж контрольному пункті в`їзду-виїзду прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками ДФС під час огляду транспортного засобу, яким їхав із неконтрольованої території українець,виявили ікону, яка, можливо, становить історичну та культурну цінність. Порушника та виявлену знахідку передано співробітникам Національної поліції для проведення експертизи та прийняття правового рішення.

Також в КПВВ «Майорське» та на КрП «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозицію вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси