Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 червня 2017 08:01

Пасажиро потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, фіксувався на рівні попередньої доби. В той же час транспортний потік мав тенденцію до збільшення. Загалом через КПВВ прослідувало 45 тисяч осіб та 6,3

Учора пасажиро потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, фіксувався на рівні попередньої доби. В той же час транспортний потік мав тенденцію до збільшення.

Загалом через КПВВ прослідувало 45 тисяч осіб та 6,3 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9355 осіб та 1225 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 11250 осіб та 1990 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 9555 осіб та 1955 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4970 осіб та 1040 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9955 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/110; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 30/25; «Гнутове» – 20/20.

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби виявили в автівці, якою громадянин рухався в напрямку неконтрольованої території товари, що переміщувались з порушенням. Транспортний засіб був завантажений будівельними інструментами. Даний автомобіль передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували чотири випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників було передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси