Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
21 червня 2017 09:22

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, мав тенденцію до збільшення у порівнянні з попереднім днем.

Учора пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, мав тенденцію  до збільшення у порівнянні з попереднім днем.

Загалом через КПВВ прослідувало 44,6 тисячі осіб та 5,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 9915 осіб та 1120 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 10930 осіб та 1795 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 8510 осіб та 1800 транспортних засобів;

«Гнутове» – 5295 осіб та 1085 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 9960 осіб.

Сьогодні зранку на в’їзд та виїзд у контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/80; «Мар’їнка» – 80/80; «Новотроїцьке» – 30/50; «Гнутове» – 20/20.

В контрольному пункті в’їзду-виїзду «Гнутове»  військовослужбовці Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби виявили автомобіль, яким з порушенням перевозили товари на неконтрольовану територію. Автівка була завантажена товарами галантереї та сувенірними виробами. Транспортний засіб передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в «Новотроїцькому» на в’їзд з неконтрольованої території був виявлений автомобіль «Ніссан» 2005 року випуску в якому зафіксували невідповідність номеру кузова з номером, що вказаний у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу. По даному факту складені відповідні процесуальні документи, автівку передано співробітникам Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси