Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 квiтня 2017 09:21

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/90; «Мар’їнка» – 200/150; «Новотроїцьке» – 50/70; «Гнутове» – 50/20.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Учора фіксувалося певне зменшення пасажиро-транспортного потоку у порівнянні з попередньою добою. Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 23,6 тисяч осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 5185 осіб та 725 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6745 осіб та 1495 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4625 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2510 осіб та 665 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4490 осіб.

Два автомобілі, якими перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Майорське» незаконно перевезти товари народного споживання та 1100 пачок сигарет на загальну суму більше 26 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Також учора, в контрольному пункті в`їзду-виїзду «Майорське» прикордонники Краматорського загону затримали громадянина України зі значною сумою грошових коштів. Під час оформлення громадянина України, що прямував через лінію зіткнення, прикордонним нарядом спільно з працівниками ДФС в салоні автомобіля серед особистих речей виявлено готівку сумою майже 292 тисячі гривень та 2,8 тисяч доларів США. Порушника та виявлені кошти передано співробітникам  Національної поліції для проведення фільтраційних заходів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси