Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 квiтня 2017 08:15

Загалом минулої доби пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду характеризувався певним зменшенням - приблизно на 4 тисячі осіб менше, які перетнули лінію розмежування, у порівнянні з попереднім днем. Всього через КПВВ прослідувало 25

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 80/150; «Мар’їнка» – 180/100; «Новотроїцьке» – 30/50; «Гнутове» – 50/30.

Загалом минулої доби пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду характеризувався певним зменшенням - приблизно на 4 тисячі осіб менше, які перетнули лінію розмежування, у порівнянні з попереднім днем. Всього через КПВВ прослідувало 25,3 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6020 осіб та 860 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7120 осіб та 1380 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» –4940 осіб та 1140 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2760 осіб та 760 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4515 осіб.

Під час заходів перевірки у КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону спільно з працівниками фіскальної служби двічі виявляли наркотичні речовини у громадян України. Допомогли виявити пакуночки з «зіллям»  у особистих речах чоловіка та жінки службові собаки, які зреагували на осіб на початку перевірки.

В обох випадках до Бахмутського відділення поліції в Донецькій області направлено повідомлення для внесення до ЄРДР відомостей про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 КК України (Незаконне зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин…).  Громадян  та виявлені речовини передано співробітникам Нацполіції.

Ще в у двох випадках у  КПВВ «Гнутове» прикордонники Донецького загону зупинили 2 автомобілі з вантажем м’ясопродуктів та медпрепаратів на загальну суму 33 тисячі гривень. Авто прямували на виїзд до неконтрольованої території. Транспортні засоби передано до ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Майорське» громадяни 4 рази намагалися підкупити прикордонників, аби отримати сприяння в перетині лінії розмежування. Загалом вони пропонували майже 1,5 тисячі гривень. На свої пропозиції порушники отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого їх передали представникам Національної поліції в Донецькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси