Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
31 березня 2017 09:07

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 32,5 тисячі осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, прослідувало 32,5 тисячі осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7700 осіб та 925 транспортних засобів;

«Мар’їнка» –8660 осіб та 1380 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6965 осіб та 1265 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4595 осіб та 960 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4610 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 80/120; «Мар’їнка» – 150/150; «Новотроїцьке» – 20/0; «Гнутове» – 60/20.

Учора в КПВВ «Майорське» прикордонники Краматорського загону виявили підроблене доручення на автомобіль. Автомобілем з підробленим документом їхав із непідконтрольної території громадянин України. Встановлено, що доручення відсутнє в єдиному реєстрі спеціальних бланків нотаріальних документів. Особу разом з автомобілем передано співробітникам Нацполіції.

В КПВВ «Майорське» та «Новотроїцьке» прикордонники зупинили два авто, в яких з порушенням правил перевозили товари на непідконтрольну територію. Товари на суму майже 20 тисяч гривень та авто передано представникам фіскальної служби.

Також через КПВВ «Новотроїцьке» в трьох випадках прослідувало 5 автомобілів з гуманітарним вантажем. Ними на неконтрольовану територію перевозили 22,4 тонни медичного обладнання, медикаментів та продуктів харчування від Представництва Верховного Комісара ООН в справах біженців, благодійної організації «Людина в біді» та гуманітарної організації «Синодального відділу благодійності та соціального служіння УПЦ». 

Крім того, в контрольних пунктах в`їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Майорське» громадяни 3 рази намагалися підкупити прикордонників, аби отримати сприяння в перетині лінії розмежування. Загалом вони пропонували 800 гривень. На свої пропозиції порушники отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого їх передали представникам Національної поліції в Донецькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси