Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
01 березня 2017 08:52

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 20/115; «Мар’їнка» – 250/100; «Новотроїцьке» – 30/5; «Гнутове» – 150/15.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 23 тисячі осіб та 3,6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5665 осіб та 810 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5345 осіб та 990 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5265 осіб та 1125 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2980 осіб та 695 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3750 осіб.

Один автомобіль, який перевозив товар до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Краматорського загону. Транспортним засобом намагалися через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти 31 мобільний телефон на загальну суму 130 тисяч гривень. Водія разом з автівкою та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 500 гривень. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 12 вантажних автомобілів  від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові та гігієнічні набори, а також будівельні матеріали загальною вагою 233 тонни.

Нагадаємо, що сьогодні контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі проведення АТО переходять на весняний період роботи, а саме – пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється в нових часових рамках, які встановлюються для режиму роботи контрольних пунктів, з 7.00 до 18.30.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси