Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
22 лютого 2017 08:05

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/150; «Мар’їнка» – 200/150; «Новотроїцьке» – 30/20; «Гнутове» – 130/40.

В даний час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 24,8 тисяч осіб та 3,6 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 6235 осіб та 815 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5690 осіб та 925 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4675 осіб та 975 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4010 осіб та 880 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4165 осіб.

В КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» прикордонними нарядами Краматорського та Донецького загонів в ході реалізації оперативної інформації виявлені ознаки підробки трьох паспортних документів у громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам поліції.

Два автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники цих же загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через «Новотроїцьке» та «Майорське» незаконно перевезти косметичні вироби та книгу «Толкованіе Евангелія» 1906 року видання, яка можливо має культурну цінність. Громадян разом з автівками та крамом передано працівникам ДФС для прийняття правового рішення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 13 вантажних автомобілів  від Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові набори загальною вагою 234 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси