Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
28 сiчня 2017 08:14

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 21 тисяча осіб та 4 тисячі транспортних засобів

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 21 тисяча осіб та 4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4775 осіб та 770 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5700 осіб та 1300 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4735 осіб та 1120 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2780 осіб та 690 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2955 осіб.

У порівнянні з попередньою добою даний пасажиро-транспортний потік дещо зменшився.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/130; «Мар’їнка» – 230/200; «Новотроїцьке» – 20/50; «Гнутове» – 150/40.

У «Мар’їнці» прикордонний наряд Краматорського загону виявив автомобіль, яким перевозили товари з порушеннями. В автівці, що рухалася на підконтрольну бойовикам територію знаходилися господарські товари вартістю 30 тисяч гривень. Транспортний засіб переданий представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в «Майорську» наш співвітчизник намагався підкупити співробітників Донецького прикордонного загону запропонувавши неправомірну вигоду. За 500 гривень чоловік планував отримати сприяння в безперешкодному пропуску через лінію розмежування. На свою пропозицію він отримав категоричну відмову та був переданий представникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» до тимчасово неконтрольованої території прослідувало 30 вантажівок з гуманітарною допомогою. 23 автомобілі перевозили більше 500 тон будівельних матеріалів від гуманітарної організації «Регіональне представництво Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові, Україні». Інші 7 були завантажені продовольчими наборами загальною вагою 115 тон від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Гуманітарна допомога призначалася для жителів Донецької та Луганської областей.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси