Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
26 листопада 2016 08:01

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду залишався досить динамічним та характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попередньою добою. Загалом лінію розмежування перетнуло 28 тисяч осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів

Пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду залишався досить динамічним та характеризувався певним збільшенням у порівнянні з попередньою добою. Загалом лінію розмежування перетнуло 28 тисяч осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6770 осіб та 815 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6685 осіб та 1230 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5680 осіб та 1285 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4130 осіб та 920 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4735 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 60/180; «Мар’їнка» – 250/200; «Новотроїцьке» – 0/70; «Гнутове» – 0/0.

Прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками фіскальної служби виявили шість автомобілів, якими на неконтрольовану територію перевозили товари з порушеннями встановлених правил. Транспортними засобами через контрольні пункти «Новотроїцьке», «Мар’їнка» та «Гнутове» везли фурнітуру для вікон, меблі, взуття, елетроприлади, парфуми тощо. Вартість виявлених товарів сягає близько 100 тисяч гривень. Автівки з вантажами передані представникам ДФС для прийняття правового рішення.

4 рази в контрольних пунктах в`їзду-виїзду громадяни, які слідували через лінію розмежування, намагалися підкупити співробітників Держприкордонслужби. Факти пропонування неправомірної вигоди були зафіксовані в «Мар’їнці», «Майорському» та «Новотроїцькому». За кошти порушники очікували сприяння в безперешкодному пропуск. Всього вони пропонували хабарів у розмірі більше 3 тисяч гривень. На такі пропозиції дані особи отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого були передані співробітникам Нацполіції.

Через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» до неконтрольованої території прослідували 19 вантажівок з гуманітарними вантажами. Вони перевозили близько 200 тонн продуктових та гігієнічних наборів, медикаментів, ковдр та інше від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест» і благодійної організації «Людина в біді» для жителів Донецької області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси