Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 листопада 2016 09:20

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Загалом КПВВ перетнуло 23,3 тисячі осіб та 3,9 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5555 осіб та 645 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6170 осіб та 1335 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4530 осіб та 1035 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3040 осіб та 810 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4015 осіб.

Сьогодні зранку у контрольних пунктах в`їзду-виїзду перебувало на в’їзд/виїзд така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/150; «Мар’їнка» – 250/120; «Новотроїцьке» – 15/80; «Гнутове» – 40/65.

Учора на контрольному посту «Новолуганське» прикордонним нарядом Краматорського загону було затримано автомобіль з вантажем лососевої ікри, кави та масла. Цей вантаж в об’їзд КПВВ «Майорське» намагалися перемістити до неконтрольованої території.

Також дві автівки з вантажем, що переміщували до тимчасово неконтрольованої території, виявили співробітники Донецького загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» та «Майорське» незаконно перевезти медикаменти і автозапчастини. Громадян разом з автомобілями та вантажем передано представникам ДФС.

Крім того, в КПВВ «Майорське» та «Гнутове» співробітники Донецького загону зафіксували два випадки, коли наш співвітчизник та громадянин Грузії намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 4900 та 200 гривень. На свої пропозиції вони отримали від правоохоронців категоричні відмови, після чого порушників було передано представникам Національної поліції в Донецькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси