Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
18 листопада 2016 09:08

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Загалом КПВВ перетнуло 26 тисяч осіб та 3,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6175 осіб та 595 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6875 осіб та 1270 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5100 осіб та 1055 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3535 осіб та 735 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4390 осіб.

Сьогодні зранку у контрольних пунктах в`їзду-виїзду перебувало на в’їзд/виїзд наступна кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 50/150; «Мар’їнка» – 250/250; «Новотроїцьке» – 0/100; «Гнутове» – 0/0.

Учора в районі проведення АТО на контрольному посту «Березове-2» прикордонники Донецького загону виконали доручення правоохоронних органів відносно громадянина України, який розшукувався за крадіжку. Даного чоловіка передано співробітникам Національної поліції.

Дві автівки з вантажем, що переміщували до тимчасово неконтрольованої території, виявили співробітники Донецького загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове» незаконно перевезти запчастини до сільгосптехніки, іграшки та швейне устаткування. Громадян разом з автомобілями та вантажем передано представникам ДФС.

Через КПВВ «Майорське» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 10 вантажних транспортних засобів від благодійної організації «Людина в біді». Вантажні автомобілі перевозили для жителів Донецької області продуктові набори загальною вагою 136 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси