Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
09 жовтня 2016 09:13

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишався динамічним. Загалом в обидва напрямки через КПВВ прямувало 23,4 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів.

Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, залишався динамічним. Загалом в обидва напрямки через КПВВ прямувало 23,4 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів.

У контрольних пунктах в`їзду-виїзду перетнула така кількість осіб та транспорту:

«Зайцеве» – 5840 осіб та 855 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5570  осіб та 1450 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4415 осіб та 1090 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2960 осіб та 900 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4580 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 40 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку прямувало 150 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 250 та 200 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» транспортних засобів не зафіксовано. Ще 50 та 20 автомобілів на в’їзд та виїзд перебувало в КПВВ «Гнутове».

Учора в КПВВ «Новотроїцьке» в ході реалізації оперативної інформації прикордонним нарядом Донецького загону у громадянина України, який прямував до неконтрольованої території, виявлено доручення на право керування автомобілем «КІА», видане з порушенням встановлених правил. Громадянина разом з автомобілем передано представникам поліції в Донецькій області.

Також в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Мар’їнка» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 7 автомобілів, якими до неконтрольованої території перевозили вентиляційне обладнання, меблеву фурнітуру, косметику, одяг, взуття, будівельні інструменти та сир на суму майже 434 тисячі гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, на контрольному посту «Мар’їнка та в КПВВ «Зайцеве» і «Гнутове» співробітники Держприкордонслужби зафіксували 4 випадки, коли наші співвітчизники намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду в розмірах 600, 400, 300 та 200 гривень. На свої пропозиції вони отримали від правоохоронців категоричні відмови, після чого порушників було передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси