Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТУ АР Крим

НАЗАД
06 серпня 2016 12:54

Сьогодні зранку незаконні збройні формування з населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території обстріляли позиції контрольного посту «Мар’їнка», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби. Обстріли здійснено із стрілецької

Сьогодні зранку незаконні збройні формування з  населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території обстріляли позиції контрольного посту  «Мар’їнка», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби. Обстріли здійснено із стрілецької зброї калібру 5,45 мм та 7,62 мм. Аби не допустити жертв серед мирного населення пропуск осіб та транспортних засобів тимчасово призупинявся. Постраждалих немає.

Польотів безпілотних літальних апаратів в районі проведення протягом доби виявлено не було.

На адміністративній межі прикордонники Бердянського загону зафіксували проліт російського вертольоту Мі-8 над тимчасово окупованою територією України АР Крим. Проінформовано взаємодіючі підрозділи ЗСУ.

Прикордонниками Луганського загону у КПВВ «Станиця Луганська» спільно з працівниками ДФС в речах громадянина України, який прямував до непідконтрольної території, виявили 3 поліетиленові пакунки з порошкоподібною речовиною білого кольору та 5 пігулками білого кольору, загальною вагою 4,5 гр. Чоловіка передали співробітникам Національної поліції. Наркотики також виявили в КПВВ «Чаплинка» Херсонського загону в автомобілі «Лексус». Загалом громадянин України перевозив 15 гр рослинної речовини. Зілля знаходилося в кармані бокових дверцят.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Зайцеве» прикордонники затримали 3 автомобілі, якими через лінію розмежування намагались перемістити 500 стартових пакетів, більше 2 тисяч поліетиленових пакетів, комплектуючі до заправочної станції, та виявили пішохода з сигаретами у кількості 700 пачок. Транспортні засоби та товари загальною вартістю майже 500 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 19 транспортних засобів з гуманітарним вантажем продуктів харчування, будматеріалів та медичного обладнання вагою близько 340 тон. Вантажівки від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест» прямували до Донецька.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси