128 тисяч гривень за фейкову довідку про отримання пільг за інвалідністю

НАЗАД
25 квiтня 2022 11:56

Як повідомлялося, прикордонники Житомирського та Львівського загонів викрили чоловіка, який прямував через кордон з підробленими тимчасовим посвідченням військовозобов’язаного та довідкою військово-лікарської комісії.

Його охоронці кордону не пропустили в пункті пропуску «Рава-Руська», під час перетину кордону з Польщею. За фальшивки чоловік даремно витратив 1 тисячу доларів США.

Ще одну спробу незаконного перетину кордону з липовим документом припинили в пункті пропуску «Солотвино» прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією. 24-річний військовозобов’язаний українець на прикордонний контроль надав довідку про отримання пільг за інвалідністю. Прикордонники встановили, що довідка є недійсною, це підтвердив і сам пред’явник. Також чоловік повідомив, що придбав «документ» за 128 800 гривень через один із тelegram-каналів.

За даним фактом прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» та ст. 336 ККУ «Ухилення від призову за мобілізацією».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси