10 випадків переміщення товарів з приховуванням виявили прикордонники у пунктах пропуску за минулу добу

НАЗАД
12 квiтня 2019 11:12

Прикордонники Львівського, Мукачівського та Харківського загонів у пунктах пропуску запобігли 10 спробам незаконного переміщення товарів з приховуванням.

В пунктах пропуску «Рава Руська» та «Грушів» прикордонники та митники виявили майже 300 кілограмів сиру та м’ясної продукції, одяг в асортименті та обладнання для холодильників, які громадяни перевозили на територію України в подвійному дні та під сидіннями своїх транспортних засобах. Також понад півтисячі пачок сигарет громадяни, які прямували до Польщі, ховали в конструктивних порожнинах та під обшивкою автівок.

А в пункті пропуску «Дзвінкове» кмітливий українець запакував тютюновими виробами спеціально виготовлений сховок в акумуляторній батареї. І всього через півсотні пачок сигарет 21-річний чоловік втратив свій «Фольксваген» 2000 року випуску угорської реєстрації, оцінений у майже 50 тисяч гривень.

Інший чоловік – 54-річний громадянин Румунії, повертаючись додому через пункт пропуску «Дяково», теж прихопив з собою сигарети, які спробував приховати в пластиковій каністрі. Тютюнові вироби у чоловіка вилучені.

Українець що направлявся в Росію через пункт пропуску «Гоптівка» на автомобілі зі спеціально облаштованою схованкою та товаром у ній, теж позбувся транспортного засобу. Чоловік 1981 року народження в паливному баку автівки «Форд» 1989 року випуску перевозив майже 6 тисяч штук запчастин для автомобілів. Щоб дістати увесь товар, правоохоронцям довелося демонтувати паливний бак. Вилучений автомобіль правоохоронці оцінили у 35 тисяч гривень, а вартість запчастин наразі встановлюється.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси