(ВІДЕО) В Морській охороні близько 95 % персоналу вакциновано першою дозою вакцини від інфекційної хвороби, яку спричиняє вірус SARS-CoV-2

НАЗАД
22 жовтня 2021 12:31

65 % співробітників отримали повний курс вакцинації.

Забезпечуючи комплексний підхід до збереження здоров’я моряків-прикордонників і цивільних працівників, Регіональне управління Морської охорони організувало роботу виїзних бригад медиків до розташування військових частин, в зоні ООС - на базі пунктів та центрів вакцинації.

Враховуючи особливість довготривалої служби з охорони кордону в морі чи на річковій ділянці персоналу надано пріоритетну можливість скористатися послугами пунктів вакцинації після повернення в пункт базування.

Від початку розповсюдження недуги та перших обмежувальних заходів з протидії епідемії в підрозділах Морської охорони активно застосовують необхідні засоби захисту особового складу: індивідуальний захист, дезінфекція приміщень, температурний скринінг, контроль за персоналом, який контактував з хворими на COVID-19.

Свідомі й відповідальні екіпажі кораблів та катерів Морської охорони, розуміючи особливість служби у замкненому просторі та обмеженій кількості людей, долучилися до найефективнішого способу обмеження впливу хвороби на людину – вакцинації.

На жаль, Морська охорона за час пандемії втратила 2 співробітників, чиє життя забрала підступна хвороба.

Лише 3% від усього персоналу Морської охорони мають медичні протипоказання вакцинації.

Вже на весні, на першому етапі вакцинування персоналу, щепилося понад 22 % моряків-прикордонників. Перед початком активної навігації та комплексу міжнародних навчань показник зріс майже до 40 %, а із організацією планової заміни персоналу у віддалених місцях несення служби маємо майже абсолютне охоплення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси