(ВІДЕО) Турнір підрозділів спецпризначення пам’яті Василя Полякова

НАЗАД
24 вересня 2020 08:49

З 5 по 9 жовтня 2020 року на Черкащині відбудуться міжвідомчі змагання малих тактичних груп з прикладного багатоборства «Турнір Державної прикордонної служби України пам’яті Василя Полякова».

Напередодні Дня Захисника України, з 5 по 9 жовтня 2020 року, на Черкащині, в Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота, відбудуться міжвідомчі змагання малих тактичних груп з прикладного багатоборства «Турнір Державної прикордонної служби України пам’яті Василя Полякова»

На військово-спортивній арені зійдуться команди підрозділів спеціального призначення України від Державної прикордонної служби, Служби безпеки, Національної поліції, Управління державної охорони, Збройних сил та Національної гвардії. Бійці позмагаються у вправності стрільби, фізичній витривалості, вмінні діяти в стресових ситуаціях та, звичайно ж, обміняються практичним досвідом. Всі етапи змагань будуть максимально наближені до бойових.

Бажаємо успіху усім учасникам!

Медійний день – середа, 7 жовтня. Для акредитації представників ЗМІ звертатись у прес-службу Головного центру підготовки особового складу ДПСУ за телефонами:

+38 (063) 992 65 77

+38 (093) 601 55 74

e-mail: [email protected]

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси