(ВІДЕО) Прикордонники затримали бойовика-єфрейтора

НАЗАД
23 червня 2020 16:14

На Донеччині, неподалік від КПВВ «Новотроїцьке», прикордонники затримали молодого бойовика – єфрейтора незаконних збройних формувань.

На Контрольному пункті "Березове 2" військовослужбовці Донецького прикордонного загону виявили невідомого чоловіка. Незнайомець спробував втекти, але це йому не вдалося.

Затриманий розповів, що прямуючи до своїх позицій ненароком натрапив на контрольний пост сил ООС. Бойовик повідомив, що у 2018 році за власним бажанням прийшов на службу до незаконних збройних формувань. Він зізнався, що ніс службу на лінії розмежування в складі розрахунку зенітної установки ЗУ-23-2. У затриманого були документи так званої «ДНР», серед яких паспорт, військовий квиток, посвідчення фонду ветеранів бойових дій, а також військова форма російського зразка в дорожній сумці.

Прикордонники задокументували факти злочинної діяльності затриманого та передали його співробітникам СБУ. Бойовику оголосили підозру у скоєнні злочину за ст. 258-3 ККУ «Створення терористичної групи чи терористичної організації».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси