(ВІДЕО) Прикордонники виявили у двох вантажних потягах контрабандні сигарети

НАЗАД
04 сiчня 2022 11:42

Дві чергові спроби незаконного переміщення тютюнових виробів з України в Угорщину попередили військовослужбовці Чопського загону у залізничних пунктах пропуску «Чоп (Дружба)» і «Саловка».

Зокрема, сьогодні вранці у пункті пропуску «Саловка» під час огляду вантажного потягу, який прямував до станції «Еперешке» (Угорщина), правоохоронці виявили шість пакунків тютюнових виробів. Упаковані у чорну поліетиленову плівку сигарети приховали у вантажі окатишу в одному з напіввагонів. Попри таке «замаскування», тютюнові вироби вдалося знайти завдяки пильному несенню служби прикордонним нарядом, який помітив незначне зрушення насипу вантажу. У пакунках знаходилось 4 300 пачок сигарет без марок акцизного податку.

Ще одну партію тютюнових виробів правоохоронці виявили 2 січня у пункті пропуску «Чоп (Дружба)». Того разу ділки помістили сигарети у конструктивні порожнини над колісними парами чотирьох зерновозів у складі вантажного потягу сполученням «Чоп – Захонь». Усього зі схованок дістали 440 пачок контрабандного тютюну.

Наразі вживаються заходи із встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси