(ВІДЕО) Прикордонники виявили майже 50 ящиків сигарет та авто біля кордону з Білоруссю

НАЗАД
28 березня 2019 11:19

Сьогодні, після опівночі, неподалік українсько-білоруського кордону військовослужбовці помітили групу осіб, які здійснювали завантаження пакунків в автомобіль.

Інформацію щодо можливого незаконного переміщення тютюнових виробів здобули нещодавно співробітники оперативних підрозділів Північного регіонального управління Держприкордонслужби. Аби не допустити протиправної діяльності на державному кордоні, оперативники спільно з прикордонниками відділу «Піща» Луцького загону здійснили прикриття можливого напрямку правопорушення.

Вже сьогодні, після опівночі, неподалік українсько-білоруського кордону військовослужбовці помітили групу осіб, які здійснювали завантаження пакунків в автомобіль.

З метою затримання правопорушників правоохоронці здійснили два постріли з СПШ для освітлення місцевості, після чого невідомі вдалися до втечі, залишивши авто та пакунки з куривом.

В подальшому на місце виявлення правопорушення викликано представників  Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Всього в автомобілі та поблизу автівки «Джип Черокі» української реєстрації виявлено 49 ящиків сигарет білоруського виробництва. Пошукові заходи правопорушників тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси