(ВІДЕО) Прикордонники отримали технічну допомогу від громади Одеси напередодні новорічних свят

НАЗАД
24 грудня 2021 09:39

У рамках міської цільової програми «Безпечне місто Одеса» прикордонники Південного регіонального управління отримали сучасну техніку, медичне обладнання та новітні автомобільні транспортні засоби.

На урочистостях були присутні Перший заступник Голови Одеської обласної державної адміністрації Борис Волошенков, начальник Південного регіонального управління Cергій Мул , керівники правоохоронних органів.

Завдяки підтримці органів місцевої влади охоронці рубежу отримали два автомобілі «Renault Duster» та один «Volkswagen T6». Також, для потреб прикордонників придбали 47 комп’ютерів, 27 телефонів, принтери, акумуляторні батареї до радіостанцій, блок безперебійного живлення.

Комп’ютерну техніку, медичне обладнання та сертифікати на автомобілі охоронцям кордону вручив Борис Волошенков.

Для Військово – медичного клінічного центру у м. Одеса передали кисневі концентратори та пульсоксиметри, а органи охорони кордону отримали захисні медичні костюми та автоматичні  дозатори для дезінфекції. Нові технічні засоби значно підвищать ефективність охорони державного кордону України, можливість припиняти протиправну діяльність, а також забезпечать правоохоронцям якісне медичне обслуговування.

 «Прикордонники завжди на варті кордонів, виконують надважливі завдання. Ми зі свого боку відкриваємо нові можливості для всебічної підтримки вашої повсякденної клопіткої роботи. Сьогодні, ми вкотре бачимо непорушну стійкість влади і силових структур на південних кордонах», - Перший заступник Голови Одеської обласної державної адміністрації.

Начальник Південного регіонального управління подякував органам влади за постійну підтримку та всебічну допомогу відомству у виконанні покладених завдань з охорони державного кордону.  

«Пишаємося тим, що наша влада, не зважаючи на сучасні загрози, робить усе можливе для надійної охорони південних кордонів України», - зазначив Сергій Мул.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси