(ВІДЕО) Прикордонники ліквідували канал нелегальної міграції громадян Туреччини до країн Євросоюзу

НАЗАД
13 листопада 2019 14:09

Прикордонники, під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області, виявили та ліквідували чергову спробу налагодження стійкого каналу переправлення нелегальних мігрантів через Україну до країн ЄС.

Сьогодні вночі оперативні співробітники Державної прикордонної служби України затримали 5 нелегальних мігрантів – громадян Туреччини та їх співвітчизника – організатора каналу. Затримані незаконно потрапили в Україну з Молдови та планували продовжити подорож до країн Європейського Союзу.

Встановлено, що за свої послуги організатор брав з кожного «підопічного» близько 5000 доларів США. Варто зазначити, що в жовтні цього року його вже затримували прикордонники на території України. Його було засуджено за організацію незаконного переправлення осіб  через кордон. Тоді іноземця видворили з України із забороною в’їзду на три роки.

Крім того, кілька днів тому в одеському аеропорту прикордонники не пропустили в Україну одразу 25 громадян Туреччини. Усі вони слідували на запрошення громадянина України, який, як виявилося, запросив лише одного іноземця. Тобто, організатори сфальшували запрошення.

Варто відмітити, що з початку року прикордонники Західного регіонального управління затримали близько 180 вихідців з цієї країни під час спроб незаконно потрапити в країни ЄС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси