(ВІДЕО) Правоохоронці затримали групу нелегальних мігрантів зі Шрі-Ланки

НАЗАД
01 грудня 2018 11:29

Прикордонне відомство активно проводить заходи, спрямовані на викриття та ліквідацію каналів транскордонної злочинності та нелегальної міграції.

Нещодавно на Сумщині співробітники оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби в черговий раз ліквідували канал незаконного переміщення через українсько-російський державний кордон нелегальних мігрантів.

Пізно ввечері у Сумському районі співробітники оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби разом з працівниками слідчого відділу ГУНП в Сумській області затримали групу нелегальних мігрантів зі Шрі-Ланки та нашого співвітчизника, який їх перевозив на автомобілі.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці на околиці міста Суми зупинили автомобіль «AUDI» української реєстрації під керуванням громадянина України. В салоні транспортного засобу знаходилися три громадянина Шрі-Ланки.

Попередньо встановлено, що іноземці були незаконно переправлені через кордон з території Російської Федерації на територію України поза встановленими пунктами пропуску на одній з ділянок держрубежу в Краснопільському районі.

Наразі затриманих іноземців та громадянина України доставлено до Сумського відділу поліції. Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси