(ВІДЕО) Попереджувальні постріли та злісна непокора на кордоні

НАЗАД
22 лютого 2020 09:37

Минулої доби прикордонники відділу «Іванків» Житомирського загону під час виконання наказу на охорону державного кордону України в прикордонній смузі, на березі р. Тетерів, неподалік н.п.Лапутьки, що на Київщині, виявили автомобіль марки «ЗАЗ» з гумовим ч

Неподалік автомобіля знаходився чоловік, який неодноразово потрапляв в поле зору прикордонників, як особа, яка займається незаконним виловом риби.

На законну вимогу охоронців кордону надати документи для перевірки громадянин почав вести себе агресивно і зухвало – нецензурно висловлювався в бік прикордонників, погрожував їм фізичною розправою та врешті вдався до втечі в напрямку населеного пункту. З метою затримання даної особи прикордонний наряд був вимушений здійснити два попереджувальні постріли вгору з пристрою для відстрілу набоїв споряджених гумовою кулею. В ході подальшого переслідування особу було затримано. Ним виявився 41-річний місцевий житель.

За даним фактом на правопорушника складено адміністративний протокол за ст. 185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону» рішення за яким прийматиме суд.

Окрім цього, до Національної поліції направлено повідомлення про кримінальне правопорушення за ст. 342 ККУ «Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві» та ст. 345 ККУ «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси