(ВІДЕО) Падали, підіймалися та розбігалися врізнобіч. На Буковині затримали дві партії контрабандного курива

НАЗАД
22 жовтня 2021 12:37

На Буковині, завдяки сучасним тепловізорам прикордонники на підході до кордону виявили групу пачкарів та позбавили останніх товару.

Сьогодні вночі групою реагування відділу «Селятин» та військовослужбовцями ДОЗОРу, в ході реалізації випереджувальної інформації оперативних співробітників, вдалося вийти в район імовірного перебування тютюнових контрабандистів. Зважаючи на темну пору доби, відшукати правопорушників допоміг оптичний пристрій - тепловізор. Однак, з наближенням прикордонників, правопорушники кинулися врізнобіч та повіткали. Перевіряючи прилеглу до кордону місцевість, група реагування знайшла покинутий товар, а саме - 3800 пачок сигарет різного найменування.

Ще однієї партії тютюну правопорушників позбавили прикордонники відділу «Красноїльськ». На цій ділянці українсько-румунського кордону пачкарі намагалися перемісти до сусідньої Румунії 2500 пачок сигарет без марок акцизного збору.  

Варто додати, що в обох випадках прикордонникам довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору, проте втікачі, ані на команди правоохоронців зупинитися, ані на попереджувальні постріли вгору не реагували.

Наразі пошук втікачів триває.

Приблизна вартість виявленої контрабанди склала близько 250 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси