(ВІДЕО) На Закарпатті затримали організаторів незаконного переправлення осіб через кордон

НАЗАД
17 квiтня 2022 11:38

Правоохоронці встановили, що троє жителів Тячівського району через річку Тиса незаконно переправляли за кордон військовозобов’язаних чоловіків.

Злочинців затримали на гарячому офіцери оперативно-розшукового відділу Мукачівського прикордонного загону спільно з контррозвідниками УСБУ в Закарпатській області та співробітниками Нацполіції. Переправники саме планували відправити у нелегальне плавання з України трьох клієнтів, з яких за свої послуги хотіли отримати 16 500 євро. Затримання проводилося за процесуального керівництва Закарпатської обласної прокуратури.

В рамках досудового розслідування справи щодо організації незаконного переміщення осіб через кордон (ст. 332 ККУ), правоохоронці з’ясували, що ділки, здебільшого, переправляли своїх клієнтів у темний час доби. Організатори незаконної схеми за допомогою тепловізорів відстежували рух прикордонних нарядів. Наразі слідство встановлює причетність затриманих до організації інших небезпечних нелегальних мандрівок осіб за кордон. Наголосимо, що з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в річках Закарпаття втопилося двоє чоловіків, які, найімовірніше, опинилися у воді під час спроб незаконно перетнути кордон.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси