(ВІДЕО) На Закарпатті у підпільній гуральні вилучили близько 35 000 літрів алкоголю

НАЗАД
20 грудня 2021 11:08

Правоохоронці виявили кустарні лінії виробництва алкоголю. Спиртне розливали у тару з етикетками відомих брендів, на яку клеїли фальшиві акцизні марки.

У рамках кримінального провадження за ст. 199 ККУ, порушеного за матеріалами оперативного підрозділу Чопського прикордонного загону, з 15 по 17 грудня в Ужгородському районі проведено низку обшуків. Слідчі дії проводили за адресами проживання фігурантів даної справи оперативники Чопського загону і спецпідрозділ «ДОЗОР» за процесуального керівництва Перечинського відділу Ужгородської окружної прокуратури із залученням представників слідчого відділення НП №1 Ужгородського  РУП ГУНП в Закарпатській області.

Як результат правоохоронці вилучили ємності з етиловим спиртом та контрафактні алкогольні напої з підробленими марками акцизного податку. Загальний об’єм вилученого спирту та спиртних напоїв склав близько 35 000 літрів. У підпільній гуральні правоохоронці також виявили тисячі підроблених акцизних марок, етикетки різних брендів та десятки тисяч одиниць порожньої тари.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси