(ВІДЕО) На Закарпатті прикордонники затримали групу контрабандистів із сигаретами

НАЗАД
31 липня 2022 12:47

Учора вранці прикордонники Чопського загону припинили незаконні наміри групи правопорушників, які намагалися перемістити з України до Словаччини чималу партію тютюнових виробів.

Під час патрулювання прикордонний наряд відділення «Гута» помітив у лісі рух невідомої особи у напрямку держрубежу. З допомогою службового собаки правоохоронцям вдалося наздогнати і затримати чоловіка.

У район виявлення невідомого одразу вирушили додаткові прикордонні наряди для проведення подальших пошукових дій. Згодом неподалік місця затримання правопорушника група реагування зупинила ще трьох чоловіків без документів з шістьма великими пакунками. В них знаходилося 9000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного збору України.

Водночас, на околиці села поблизу місця попередніх затримань інший прикордонний наряд виявив ще двох чоловіків, також без документів.

Усіх шістьох правопорушників, а також тютюнові вироби доставили у прикордонний підрозділ. Після встановлення осіб затриманих буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону. Наразі з’ясовуються усі обставини правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси