(ВІДЕО) На Одещині прикордонники з пострілами зупиняли цигаркового контрабандиста на автівці

НАЗАД
14 жовтня 2020 12:33

Учора військовослужбовці Подільського загону, реалізовуючи оперативну інформацію, за підтримки підрозділу спеціального призначення прикордонного загону на ділянці відділу «Павлівка» зупинили автомобіль з сигаретами.

Зауважимо, що водій автомобіля «Тойота» української реєстрації на вимоги прикордонного наряду про зупинку не реагував, продовжуючи рух та небезпечно маневруючи, чим створив загрозу життю та здоров’ю правоохоронців.

Для зупинки автомобіля прикордонники змушені були здійснити попереджувальний постріл, але водій продовжував рух. Лише після пострілу по колесах «Тойоти» вдалося зупинити транспортний засіб.

Виявилося, що 43-річний українець – водій авто, перевозив 18 тисяч пачок сигарет молдовського виробництва без марок акцизного збору.

Наразі автомобіль з вантажем доставлено до підрозділу охорони кордону для подальшої передачі митникам.

На водія автомобіля складено протоколи про адміністративні правопорушення, зокрема, і за злісну непокору законним вимогам прикордонників. Матеріали передані до суду для прийняття правового рішення.

Крім того, в діях чоловіка вбачаються ознаки злочину, передбаченого ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси