(ВІДЕО) На Одещині прикордонники виявили контрафактну продукцію на майже 200 тис. гривень

НАЗАД
02 грудня 2021 10:57

Понад 5000 пачок тютюнових виробів українського виробництва без марок акцизного збору та 18 літрів сурогатного коньяку виявили вчора правоохоронці у мікроавтобусі Renault Trafic.

Так, днями, реалізовуючи оперативну інформацію, прикордонники Білгород-Дністровського загону спільно з представниками Національної поліції України на трасі "Одеса-Рені", в межах контрольованого-прикордонного району, зупинили для перевірки зазначений транспортний засіб.

На вимогу правоохоронців водій Renault відмовився дати можливість оглянути транспортний засіб. Автівку доставили на штрафмайданчик у м. Арциз.

Учора, отримавши ухвалу Білгород-Дністровського міськрайонного суду, в рамках кримінального провадження співробітники оперативно-розшукового підрозділу Білгород-Дністровського прикордонного загону разом з поліцейськими провели огляд автомобіля. У результаті огляду правоохоронці виявили контрафактну продукцію, яку водій, громадянин України, мав намір реалізувати в прикордонних населених пунктах напередодні новорічних свят.

Наразі тривають слідчі дії. Виявлені товари вилучено представниками Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси