(ВІДЕО) На кордоні з Польщею та Молдовою прикордонники викрили сховки з тютюновою контрабандою

НАЗАД
27 серпня 2019 10:55

Держприкордонслужба в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2019» продовжує протидіяти правопорушенням на кордоні.

Зокрема цими вихідними у залізничному пункті пропуску «Володимир-Волинський» «зелені берети» вилучили п’ять тисяч пачок сигарет різних марок. Їх заховали в одному з вагонів серед вантажу з рудою. Потяг прямував до Польщі.

Ще два випадки переміщення тютюнової контрабанди зафіксовано в пункті пропуску «Гребеники». Наш співвітчизник приховав сигарети в багажному відділенні автомобіля «Мітсубісі», яким їхав в Україну. Водій перетинав кордон в місцевому пункті пропуску, чим продемонстрував відсутність у нього будь-яких заборонених предметів. Однак враховуючи знервовану поведінку особи, прикордонники ініціювали поглиблений огляд автомобіля. Згодом у багажному відділенні військовослужбовці знайшли 1 тис. пачок сигарет молдовського виробництва без будь-яких акцизних марок.

Крім того, в автомобілі Рено, яким також їхали з Молдови, охоронці кордону знайшли 500 пачок контрафактних тютюнових виробів, якими «обшили» заднє сидіння транспортного засобу.

В усіх випадках контрабандне куриво вилучено та встановленим порядком передано компетентним органам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси