(ВІДЕО) На кордоні з Польщею прикордонний собака «винюхав» ще одну пару «наркотичних» кросівок

НАЗАД
16 листопада 2021 14:21

Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» перевіряли пасажирів одного з рейсових автобусів, що прямував до Польщі.

Під час спілкування з пасажиром, 40-річним громадянином України, у прикордонників виникли підозри щодо можливого перевезення українцем заборонених предметів, тому його запросили для додаткової бесіди.

В ході перевірки на чоловіка зреагував службовий собака, який вказав своєю поведінкою на кросівки пасажира. Оглянувши взуття, прикордонники виявили під устілками «пакунки» з речовиною, попередньо, марихуаною.

За цим фактом поінформовано відповідні правоохоронні органи. Відповідальність за дане правопорушення передбачена ч. 1 ст. 305 ККУ (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів) та карається позбавленням волі на строк до восьми років.

Додамо, що це вже не перша пара кросівок, в яких службові собаки допомогли виявити приховані наркотики. Десять днів тому ще один подоружувальник, який прямував через цей пункт пропуску до Польщі, «попався» чотирилапому помічнику прикордонників. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси