(ВІДЕО) На Київщині прикордонники виявили схрон російських окупантів

НАЗАД
17 серпня 2022 15:29

Схрон зі зброєю та боєприпасами виявили військовослужбовці відділів «Іванків» та ВВБ по Житомирському прикордонному загону ГВВВБ «Центр» ДПСУ.

Небезпечний сховок прикордонники знайшли під час проведення контрдиверсійних заходів, що проводяться проти російських окупантів.  

Інформацію про місця базування російських військ у зоні відчуження під час тимчасової окупації дістали військовослужбовці внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби. Тому місцевість було перевірено на наявність можливих облаштованих схронів зі зброєю та боєприпасами.  

В результаті, на території зони відчуження у н.п. Запілля, неподалік колишніх позицій окупаційних військ, прикордонники виявили два дерев’яних ящики з п’ятьма 152 мм осколково-фугасними снарядами, два постріли до РПГ-7В, один реактивний двигун до пострілу РПГ-7В. А також один дерев’яний ящик з 19-ма підривачами МВЧ-62 до протитанкової міни ТМ-62М, одну протитанкову міну ТМ-62М без підривача та одну протипіхотну міну ПМН. Крім того, у сховку виявлено протитанковий ракетний комплекс (ПТРK) "ПТУР".

Після визначення компетентними органами стану придатності знайденої зброї та боєприпасів, буде прийматися рішення щодо передачі їх Силам оборони України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси