(ВІДЕО) На Харківщині правоохоронці блокували злочинну схему незаконного збагачення на пальному

НАЗАД
02 вересня 2021 18:34

Ділки поставляли в Україну з Російської Федерації скраплений газ для побутових потреб населення, незаконно переробляли його в автомобільний газ та реалізовували через мережу АЗС без сплати належних акцизних платежів

Оперативно-розшукові підрозділи Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України у взаємодії зі слідчим управління фінансових розслідувань Головного управління державної фіскальної служби України у Харківській області викрили злочинну схему незаконного виготовлення та збуту автомобільного газу.

Наразі встановлено, що ділки поставляли в Україну з Російської Федерації скраплений газ для побутових потреб населення, який надалі незаконно перероблявся на підпільному газопереробному підприємстві в автомобільний газ та реалізовувався через мережу АЗС без сплати належних акцизних платежів.

В рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ч. 1 ст. 204 та ч. 3 ст. 212 КК України, оперативні співробітники провели 13 санкціонованих судом обшуків в місцях незаконного виготовлення, зберігання та реалізації скрапленого газу в місті Харків та Харківській області.

В результаті проведених обшуків виявлено та вилучено понад 3,3 млн літрів готового пального, газових сумішей і компонентів на суму близько 58 млн гривень, а також товарно-транспортні накладні, печатки, чорнові записи, комп’ютерну техніку та інші речові докази кримінального правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси