(ВІДЕО) Майбутні офіцери допомогли запобігти переміщенню контрабанди сигарет до країн ЄС

НАЗАД
21 травня 2019 11:26

Прикордонники Чернівецького загону спільно з курсантами Національної академії ім. Б. Хмельницького затримали буковинця, який разом зі спільниками намагався переправити 20 тисяч пачок сигарет до країн ЄС.

Про ймовірні плани пачкарів прикордонникам стало відомо завчасно, завдяки інформації від колег – оперативних підрозділів Західного регіонального управління.

Отже, реалізуючи інформацію охоронці кордону помітили групу осіб, яка за 400 метрів до держрубежу намагалася подолати загороджувальний паркан.

При спробі затримати правопорушників, останні покинули свої ноші та вдалися до втечі. Аби зупинити втікачів, прикордонникам довелося стріляти у повітря, та це їх не зупинило.

Власне, під час пошукових заходів групою реагування, до якої увійшли новоприбулі резерви з-поміж курсантів прикордонного вишу, затримано одну особу без документів. Скоріш за все чоловік є одним із втікачів. На затриманого складено адміністративні документи, за незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України.

На цей час тривають заходи щодо пошуку решти причетних до правопорушення. Сигарети згодом будуть передані співробітникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси