(ВІДЕО) Громадянин Молдови намагався на човні незаконно переправити групу українців через кордон

НАЗАД
25 сiчня 2023 11:46

Переправника та 5 чоловіків, які намагалися незаконно перетнути державний кордон, затримали прикордонники Могилів – Подільського загону в ході реалізації оперативної інформації.

Учора 40-річний громадянин Молдови на надувному човні незаконно перетнув кордон з Респібліки Молдова в Україну, що проходить р.Дністер. На українському березі річки на нього чекали 5 чоловіків – громадян України, яких іноземець планував переправити на човні в Молдову.

Проте, за діями правопорушників спостерігали українські правоохоронці. Чоловіків одразу затримали. Як з’ясувалось згодом, незаконна подорож через кордон вартувала по 3 тисячі доларів США кожному «мандрівнику».

Затримання порушників відбулося на ділянці відділення прикордонної служби «Яруга» в результаті заходів, проведених спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби та представників Могилів – Подільського РВП ГУНП у Вінницькій області.

Порушників притягнули до адміністративної відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Відносно громадянина Молдови порушено кримінальну справу за ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через ДКУ».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси