(ВІДЕО) Благодійники з Іспанії передали українським захисникам 23 автівки

НАЗАД
11 липня 2022 16:14

Сьогодні до України прибула чергова партія автомобілів медичного призначення від Королівства Іспанія.

Урочиста передача транспортних засобів відбулася у Львові біля обласної військової адміністрації за участі іспанських благодійників, начальника Західного регіонального управління ДПСУ Віктора Бабюка та очільника області Максима Козицького.

 В якості гуманітарної допомоги Україні були передані ще 23 автомобілі – 19 «швидких» та 4 пікапи. Машини розподілили між кількома силовими структурами. Левова доля автівок для перевезення хворих та поранених посилить прикордонне відомство, якому цього разу призначено  22 авто – 19 отримано сьогодні, ще три «швидкі» прибудуть незабаром.

 «Швидкі» приїхали не порожні, а завантажені лікарськими засобами, засобами зв’язку, оргтехнікою.

«Після нападу росії на Україну проти країни-агресора піднявся увесь цивілізований світ. Через пункти пропуску на західному кордоні з усіх куточків ЄС та світу до України доставляється гуманітарна допомога. Ми щиро вдячні іспанському народу за руку допомоги та надані автомобілі, які врятують багато життів», - зазначив Віктор Бабюк.

За значний внесок у справу перемоги над окупантами благодійникам вручили нагороди від Голови прикордонного відомства, начальника Західного регіонального управління Держприкордонслужби та Голови Львівської ОВА.

На завершення заходу гостям було презентовано державний стяг України. У відповідь вони подарували прапор міста Леон. 

 Ця акція була реалізована вже вчетверте завдяки плідній співпраці медичних підрозділів Держприкордонслужби з медичними закладами Королівства Іспанії. Надання та доставка машин відбулася у рамках кампанії, яку реалізовують «Асоціація волонтерів CaixaBank», «Асоціація «Посланці миру», Фонд монастиря Санта-Клара за безпосередньої участі керівниці цієї благодійної установи сестри Лусії.

Щиро дякуємо іспанському народу!

Разом – до перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси