(ВІДЕО) 7 правоохоронних підрозділів, 7 обшуків, 7 мільйонів – на Одещині відбувся рейд приватними домоволодіннями

НАЗАД
12 серпня 2021 14:01

В Одеській області в селах Долинське, Орлівка, Котловина та у місті Рені правоохоронці здійснили обшуки 7 приватних домоволодіннь.

Заходи проводили на виконання доручення слідчого Головного слідчого управління НП України в рамках кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 310 ККУ.

Назагал за результатами заходів правоохоронці вилучили близько 450 кущів марихуани та понад 3 кг сухої марихуани – сума оцінки виявленого сягає 7,5 млн грн.

Також вилучили пістолет STALKER з ознаками переробки, 6 набоїв травматичної дії калібру 9 мм, холодну зброю. Крім цього, правоохоронці  вилучили USB-накопичувачі, SIM-картки, MicroSD картки, мобільні телефони, планшет, ноутбук, квадрокоптер та візитні картки щодо продажу марихуани.

Обшуки проводили оперативники Ізмаїльського прикордонного загону спільно з військовослужбовцями відділу «Рені», представниками Головного слідчого управління, відділення поліції Ізмаїльського РВП та Департаменту боротьби з наркозлочинністю із залученням прикордонників відділу типу «С» та спецпризначенців «ДОЗОР».

Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси